Магазин

Влатко Стефановски свирел на прославата на Институтот за кардиоваскуларни болести во Србија

Влатко Стефановски свирел на прославата на Институтот за кардиоваскуларни болести во Србија

Влатко Стефановски свирел на прославата на Институтот за кардиоваскуларни болести во Србија, пренесува Блиц. Овој српски интернет портал пишува дека и оваа година овој Институт направил забава во ресторанот „Језеро“.

Меѓу познатите гости биле Дадо Топиќ,Оливер Мандиќ, Жељко Јоксимовиќ, Харис Џиновиќ, Ана Бекута, Весна Змијанац. А пред сите нив, свирел нашиот Влатко.