Македонија

Влатко Васиљ – перјаницата на СОРОС на удар на твитерџиите!

Влатко Васиљ – перјаницата на СОРОС на удар на твитерџиите!

Влатко Васиљ, познат како перјаницата на СОРОС на удар на твитерџиите.Бидејќи познато е дека одработува за пари, твитер заедницата одговори на нејзин својтвен начин. Со хаштаг, нов и оригинален именуван како #ВасеДискреција, пишува Пулс 24.

Имено, веднаш експлодираа безброј твитови поврзани со него. Ви ги претставуваме најинтересните…

1 2 3 4 5 6 v