Магазин

Влезниците за концертот на легендарниот џез состав The Chick Corea Elektric Band од понеделник во продажба

Влезниците за концертот на легендарниот џез состав The Chick Corea Elektric Band од понеделник во продажба

Од понеделник 24 април преку продажната мрежа на “Купи Карти За Се” во продажба ќе бидат пуштени влезниците за Легендарниот Џез состав предводен од култниот џез пијанист, THE CHICK COREA Electric Band.

Како што предходно Ве информиравме, во склоп на ексклузивната светска турнеја и македонската публика за првпат, ќе има шанса да го слушне во живо проектот, кој засекогаш ќе остане дел од музичката револуција во џез музиката, на 02.07.2017 во Метрополис Арена.

Категории на влезници: Партер (стоење) – 990,оо денари, Блок Ц и Д Silver Seats– 1200,оо денари (седење), Блок Б Golden Seats – 1 800,оо денари (седење), Блок А ВИП – 2 500,оо денари (седење) и Блок А Ултра ВИП – 3 000,оо денари (седење).