петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 55

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинзи во Ѓорче Петров и Куманово

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За Подобра Македонија” денеска ќе одржат два митинзи.

дпмне

Поврзани вести

Првиот митинг ќе биде во Општина Ѓорче Петров (кај Црква Св. Петар и Павле) во 17:30 часот, а вториот митинг во Куманово (Градски Плоштад) со почеток од 20:00 часот.

Најчитани вести