петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 49

ВМРО-ДПМНЕ најавува викенд на отчетност, реални проекти и дела

Додека тие се занимаваат со смислување на начини како да одбегнат избори или како да продолжат со деструкцијата и да ја продлабочат кризата, ние дискутираме за реалните проблеми на луѓето, на граѓанинот, што е и наша обврска како политичари и се фокусираме на секојдневието на граѓаните, а не на маглата од негативизам која ја креира опозицијата, истакна Тодоров.

nikola-todorov-1

Последни вести

Политичката криза во нашата држава трае предолго. Таа е наметната од опозицијата. Кризата предизвикува не само политичка штета, туку и економска. Го раѓа разбирливото чувство на загриженост и несигурност кај граѓаните, а токму тоа е и целта на оние кои ја предизвикаа- забавување на растот, забавување на реформите, донесување на деструкција и конфликтност, истакна денес Никола Тодоров, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

Најчитани вести