понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 29

ВМРО-ДПМНЕ: Народот избра – Нема Сорос, има мир

Веќе никој не верува во продавањето лаги спакувани како некаква борба за отворено општество. Станува јасно како бел ден дека скапо платените вандали на Сорос уништуваат се пред себе за дебели пари.

vmro

Последни вести

Деструкцијата и манипулациите на Сорос се прочитана книга, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Во продолжение следува интегрален текст од соопштението на ВМРО-ДПМНЕ:

Вандализмот и анархијата што ја промовираат неговите платеници наидуваат на се поголем отпор и во Македонија и низ светот.

Веќе никој не верува во продавањето лаги спакувани како некаква борба за отворено општество. Станува јасно како бел ден дека скапо платените вандали на Сорос уништуваат се пред себе за дебели пари.

СДСМ/Сорос во нивното дивеење низ улиците на Скопје повредија десетици полициски службеници, палеа, кршеа и предизвикаа штети тешки стотици илјади евра.

Сега се спушта маглата. Се гледаат нивните ниски мотиви за насилствата и дивеењето. Стануваат вест и во САД. Почнуваат да ги нарекуваат бандите на Сорос.

Народот избра на 11-ти декември. Нема Сорос, има мир.

Најчитани вести