недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 18

ВМРО – ДПМНЕ: СДСМ да ги прифати обврските за кои што даде согласност

vmro-dpmne1_1111

Поврзани вести

СДСМ треба да престане да се користи со неточни информации и конечно да ги прифати обврските за кои што ја даде својата согласност.

Подметнување на неточни информации директно или индиректно преку медиумите, не помага на овој процес.

Фактите говорат дека на повеќе средби на работната група не присуствуваа токму претставниците од СДСМ.

Најчитани вести