Балкан

Во Црна Гора падна нов снег

Во Црна Гора падна нов снег

Повторно падна снег на Жабљак во Црна Гора.

Во повеќето градови на Црна Гора денеска врне дожд, јавија црногорските медиуми.

Следните денови се очекува смирување на временските прилики и потопло време на подрачјето на целиот регион.