петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Во еден глас: „Македонија! Македонија, ечи пред Собрание (ФОТО)

gdom-sobranie5-768x450 (1)

Поврзани вести

Најмасовниот собир до сега, каде илјадници граѓани во еден глас извикуваат „Македонија! Македонија! Македонија!

g4 g3-768x459 g2-768x456 g1-768x441 b9-768x364

Реки на народ се слеаја пред Собрание во организација на ГДОМ, со цел испраќање на порака за избори на 5 јуни и крај на кризата.

g1-768x441

Најчитани вести