петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Во фудбалот може да се види и ова !

Комична сцена се случуваше на натпреварот во грчката втора лига меѓу АЕЛ Лариса и Ерготелис.

Траги-комедија на натпревар од Втората грчка фудбалска лига

Траги-комедија на натпревар од Втората грчка фудбалска лига

Поврзани вести

Имено, еден гостински фудбалер се повреди и мораше да му се укаже медицинска помош, поради што требаше да биде изнесен надвор од теренот на носила.

Да знаеше како ќе го носат, веројатно самиот ќе отидеше надвор од гол линијата, па макар и скокајќи на една нога.

Лицата кои беа задолжени да го изнесат од теренот максимално заслужија место во “најсмешни видео инсерти” бидејќи ова веројатно се нема случено досега во фудбалот.

Погледнете!

Најчитани вести