петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 1

И во Ѓорче Петров собир на СДСМ накитен со албански знамиња

Како што може да се забележи од видеото на собирот на Зоран Заев во Ѓорче Петров дека тој добива голема поддршка од публиката, се веат албански знамиња.

ѓорче

Поврзани вести

Собирот го направиле на 26 ноември попладне во домот на културата во Ѓорче Петров како дел од планираните предизборни активности на коалицијата предводена од СДСМ.

Најчитани вести