Балкан

Во моментов се ограбува банка во Србија, вработените се внатре

Во моментов се ограбува банка во Србија, вработените се внатре

Непознати разбојници упаднале околу 10 часот во банка во Таковска улица во Белград со намера да ја ограбат,пишува српски „Блиц“.

Ограбувачите се се’ уште внатре, а полицијата испратила патрола.

Службениците се наоѓаат во филијалата на банката.