Македонија

Во недела без струја жителите на Шишево, Глумово, Горна и Долна Матка

РЦУК повикувајќи се на известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, информира дека на ден 05.06.2016 година ( недела ) без електрична енергија ќе останат:

-во време од 06:00 до 12:00 часот корисниците од село Шишево, дел од село Глумово, како и дел од корисниците од селата Горна и Долна Матка. ( општина Сарај )