среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 46

Во општина Аеродром викендов собрани 50 кубици кабаст отпад

На акцијата за собирање кабаст отпад, што се реализираше викендов во Општина Аеродром, беа собрани околу 50 метри кубни отпад.

аеродром

Поврзани вести

Акцијата што се одвиваше речиси на целата територија на Општина Аеродром им овозможи на граѓаните да се ослободат од стар и неупотреблив мебел и електрични и електронски апарати од домаќинствата.

Исто така, постои можност ваква услуга граѓаните да добијат и во други денови со одреден надомест, за што подетални информации може да се добијат на дежурниот телефон 0800 222 33.

opstina ae kabast otpad

Најчитани вести