Македонија

Во понеделник без електрична енергија дел од општина Карпош

Во понеделник без електрична енергија дел од општина Карпош

Без електрична енергија на ден 06.02.2017 година од 09:00 до 10:30 часот,  ќе останат корисниците од  ул. Франце Прешерн, општина  Карпош.