Македонија

Во понеделник без вода Козле, Жданец и Трнодол

Во понеделник без вода Козле, Жданец и Трнодол

Поради дефект на неповратен вентил Ф-100 во резервоар Жданец во понеделник прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците  од населбите  Козле, Жданец и Трнодол во периодот од 08:00 часот до 14:00 часот.