Македонија

Во понеделник Ѓорче без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека во понеделник без електрично напојување ќе останат дел од жителите на општината Ѓорче Петров.

Според соопштението во време од 09.00 – 11.00 часот дел од корисниците на ул. Мечкин Камен (о. Ѓорче Петров).