Македонија

Во понеделник корисниците од повеќе скопски населби без струја

Во понеделник корисниците од повеќе скопски населби без струја

Поради технички зафати во електро – системот во понеделник  без електрична енергија ќе останат корисниците од повеќе скопски општини.

– во време од 09:00 до 12:00 часот корисниците од улица „Бранислав Нушиќ“ во општина Карпош;

– во време од 08:30 до 10:00 часот објектот на Голден Арт на ул. „Методија Шаторов – Шарло“ во општина Аеродром и

– во време од 09:00 до 10:30 часот корисниците од ул. „Христо Татарчев“ бр. 25 во општина Кисела Вода.