Македонија

Во понеделник прекини во сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Во понеделник прекини во сообраќајот на патот Кичево – Охрид
Во понеделник прекини во сообраќајот на патот Кичево - Охрид

Поради изведување работи на пат, минирање, делницата Кичево–Охрид помеѓу планинскиот превој Пресека и село Врбјани на 22 јуни, в понеделник во одредени периоди од денот ќе биде во прекин.

Од АМСМ соопштуваат дека прекинот во сообраќајот на патот ќе биде во периодот меѓу 12.00 и 14.00 часот и меѓу 15.00 и 17.00 часот во траење од 15 до 20 минути.