Крими хроника

Во пожар во Штип настрада 80-годишен маж

Во пожар во Штип настрада 80-годишен маж

Осумдесет годишен маж настрада во пожар што избил во куќичка во штипската викенд населба „Суитлак“, доцна попладнево.

Командирот на Територијалната противпожарна единица од Штип Кире Патраклиев изјави дека и покрај брзата интервенција пожарникарите не успеале да го извлечат 80-годишниот маж, кој бил инвалид.