Македонија

Во прекин патот кај превојот Пресека – Врбјани

Во прекин патот кај превојот Пресека – Врбјани
Во прекин патот кај превојот Пресека - Врбјани

Сообраќајот на патниот правец А2 Охрид – Кичево, кај планинскиот превој Пресека – село Врбјани, денеска, од 14 до 16 часот, ќе биде во прекин.

Како што соопшти АМСМ, причина за овој прекин е изведувањето градежни работи.

 

Поврзани вести:
Нормализиран железничкиот сообраќај кон Кичево. Обилните наноси на камења, земја, дрвја и кал предизвикаа неколку часовен прекин на железничкиот сообраќај на пругата Ѓорче Петров –Кичево…