Македонија

Во прекин сообраќајот на граничниот премин „Дојрани“

Во прекин сообраќајот на граничниот премин „Дојрани“
Во прекин сообраќајот на граничниот премин „Дојрани“

Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) соопшти вечерва дека од 18 до 21 часот во целосен прекин е сообраќајот за влез и излез од Грција на граничниот премин „Дојрани”.