Македонија

Во прекин сообраќајот на патот Дебар – Маврово

Во прекин сообраќајот на патот Дебар – Маврово

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар – Маврово кај местото викано Ѓини Гроб е во прекин во двата правца од 15.40 часот.

Како што соопшти Автомотосојузот на Македонија, сообраќајот е во прекин поради изведување градежни работи на пат.