Македонија

Во прекин сообраќајот на патот Градско – Прилеп

Во прекин сообраќајот на патот Градско – Прилеп
Во прекин сообраќајот на патот Градско - Прилеп

Поради сообраќајна незгода утрово целосно е во прекин сообраќајот на магистралниот пат А1, Градско-Прилеп.

Како што соопшти АМСМ повикувајќи се на информациоја од МВР, сообраќајот е во прекин од 10:05 часот.