недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 26

Во прекин сообраќајот на патот Ресен-Битола-Прилеп

Сообраќајот на магистралниот пат А3 Ресен -Битола -Прилеп кај метото викано Баир, од 12:10 часот е во прекин.

патот

Поврзани вести

Како што соопшти АМСМ, собраќајот се пренасочува низ градот Битола.

ЈП Македонија пат соопшти дека патниот правец Р2137 Неготино – Војшанци поради санација на мостот на река Вардар е затворен за сообраќај, а сообраќајот се пренасочува преку патниот правец Р2137 Војшанци – Бистренци – Корешница – Демир Капија и обратно

Најчитани вести