Спорт

Во рамките на ФФМ почна да функционира онлајн фаншоп

Во рамките на ФФМ почна да функционира онлајн фаншоп

За прв пат во нејзиното постоење, Фудбалската федерација на Македонија пушти во употреба електронска верзија на својата продавница, наменета за дресови и сувенири.

Според ФФМ, преку интернет страницата: www.fanshop.ffm.mk може да го порачате оригиналниот дрес на нашата репрезентација, а истиот ќе биде доставен до вашата домашна адреса.

Во периодот што следува изборот на дресови, сувенири и реквизити ќе биде значително проширен, а во пресрет на новогодишните и божиќните празници, дресот на македонската репрезентација ќе може да се набави по промотивна цена.