Магазин

Во Русија случајно посадиле „трава“ наместо трева

Во Русија случајно посадиле „трава“ наместо трева

Во еден станбен комплекс во Русија наместо трева, градинарите ги измешале билките па посадиле нешто друго. Ако не за нешто друго, барем во квартот ќе им биде весело. Погледнете…

ganja1

ganja2