среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 60

Во семејството на Лионел Меси има криминалци, затајувачи на данок…

Лионел Меси има сериозни проблеми во своето семејство.

Лео Меси во своето семејство има криминалци, затајувачи на данок итн.

Лео Меси во своето семејство има криминалци, затајувачи на данок итн.

Последни вести

Аргентинските медиуми објавија фотографија на која постариот брат на Лео, Матијас Меси е опкружен со познати дилери на дрога и криминалци од Розарио.

Ако на овој скандал се додаде и скандалот кој настана поради татко му, кој прикривал данок и се соочува со затворска казна, тогаш Лео има и тоа каква причина да биде вознемирен.

Најчитани вести