Македонија

Во среда едночасовен прекин во сообраќајот на патот Скопје – Велес

Во среда едночасовен прекин во сообраќајот на патот Скопје – Велес

На патниот правец Скопје – Велес од 52 км до 53 км (после манастирите) поради изведување градежни работи на пат (минирање) сообраќајот во среда ќе биде во прекин од 10.00-12.00 часот, соопштуваат од ЈП Македонијапат.

Во зависност од обемот на работите можни се повремени пропуштања на возила.