недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Во тек се конкурсите за државните награди „Мајка Тереза“ и „23 октомври“

17865mala

Последни вести

Од Министерството за култура информираат дека во тек се конкурсите за државните награди „Мајка Тереза“ и „23 октомври“.

Истите траат до крајот на април 2015 година.

Конкурсите се поставени на веб-страницата на Министерството за култура.

Најчитани вести