понеделник, 1 мај 2017  |  Вести денес: 4

Во Тетово освоен е најголемиот милионер џек пот од 1.757.882 денари

Добивките ЏЕК ПОТ, Државна Видеолотарија на РМ ги стартуваше на 1ви јуни мината година.

Viner Tetovo Milioner

Последни вести

Во Тетовски Винер освоен е 34тиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Добивката  вредна 1.757.882 денари е освоена на 15.03. 2017 во 16:27. Таа е највредната добивка МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ освоена во 2017та. Играчот кој ја освои, вели дека ова е неговата прва среќа на видеолотариските терминал.

Мартин Д. од Тетово е новиот милионер на ДВЛМ.  Во Винер во Тетово на 15ти март освои МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ вреден 1.757.882 денари. Мартин се спрема за свадба, па оваа добивка убаво „ќе легне“ за сите свадбени активности. Ни раскажа дека токму на среќниот ден, 15 март, првпат одлучил да игра на  видеолотариските терминали.

На видеолотариските терминали играл првпат токму на среќниот ден. Со влог од 1000 денари, стаса до најпосакуваниот износ, најочекуваната добивка МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Возбуден од добиениот износ 1.757.882 денари, радоста ја споделил со идниот кум и сопругата. Плановите за убави работи на  кои ќе се потроши среќно освоениот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ износ, освоен во Винер во Тетово, започнаа веднаш.

Добивките ЏЕК ПОТ, Државна Видеолотарија на РМ ги стартуваше на 1ви јуни мината година. Добивките се постигнуваат со учество на ВЛТ игрите на среќа. Досега под мотото Играј за забава, освоени се 34 Милионер Џек Пот добивки во вкупен износ од 50.954.963 денари. Покрај нив, освоени се и 4462 Мини Џек Пот добивка во вкупен износ од 34.694.721 денари. МИНИ ЏЕК ПОТ добивките се во вредност од 5 илјади до 10 илјади денари, додека најпосакуваната МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивка е вредна од 1.200.000,00 до 1.800.000,00 денари

Најчитани вести