Магазин

Во тренд е график арт: Маникир што ќе го копираме ова лето

Во тренд е график арт: Маникир што ќе го копираме ова лето

Овој тренди маникир се заснова на минимализмот, а го изразува слободниот дух, градскиот шик и урбаната мода!

nokti-grafik-1 nokti-grafik-2 nokti-grafik-3

Минималистичките нокти со ефектни облици, прецизни линии и ефектни симболи се претставени како најнов тренд во маникирот, што се докажува и со се поголемиот број фотографии на Инстаграм.

nokti-grafik-4 nokti-grafik-5 nokti-grafik-6 nokti-grafik-74 nokti-grafik-8 nokti-grafik-9