недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 52

Во Тунис можен напад врз трговски центар во главниот град

Американските граѓани се предупредени да го избегнуваат реонот Берж ду Лак каде е трговскиот центар.

Во Тунис можен напад врз трговски центар во главниот град

Во Тунис можен напад врз трговски центар во главниот град

Поврзани вести

Американската Амбасада во Тунис ги предупреди денеска граѓаните на САД да избегнуваат голем трговски центар во главниот град Тунис поради опасност да биде извршен таму терористички напад.

Американските граѓани се предупредени да го избегнуваат реонот Берж ду Лак каде е трговскиот центар.

Во Тунис беше прогласена вонредна состојба по самоубиствениот напад од минатиот месец извршен врз автобус во кој се превезуваат припадници на претседателската гарда.

Најчитани вести