Македонија

ВО ЖИВО: Голем народен собир на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид

ВО ЖИВО: Голем народен собир на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид

Владејачката ВМРО-ДПМНЕ денеска со голем народен собир во спортската сала „Билјанини извори“ во Охрид. Истиот е со почеток во 13:00 часот.

Настанот можете да го следите во живо на следното видео.