Политика

ВИДЕО: Предизборен митинг за промоција на претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓе Иванов

ВИДЕО: Предизборен митинг за промоција на претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓе Иванов