четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

ВО ЖИВО: Груевски ќе промовира нови мерки за млади

Претседателот на ВМРО - ДПМНЕ денес ќе промовира нови мерки за млади.

merki-mladi-gruevski-640x411

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО – ДПМНЕ денес ќе промовира нови мерки за млади.

Денеска денес во 13:30 часот, во Kинотека на Македонија, ќе се обрати претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, каде што ќе промовира нови мерки за младите.

Досега за два месеци се промовирани вкупно 27 проекти насочени кон младите лица.

Обраќањето на Груевски следете го во живо:

Најчитани вести