четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 51

ВО ЖИВО: Груевски ќе промовира нови мерки за младите

ВО ЖИВО: Груевски ќе промовира нови мерки за младите

ВО ЖИВО: Груевски ќе промовира нови мерки за младите

Последни вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, денеска ќе промовира нови мерки за младите.

Настанот ќе се оддржи во 13:30 часот, во Музеј на Македонската борба за државност и самостојност.

Најчитани вести