Македонија

ВО ЖИВО: Груевски ќе промовира нови проекти во здравството

ВО ЖИВО: Груевски ќе промовира нови проекти во здравството

Претседател на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска во 13 часот ќе промовира нови проекти во здравството.

Настанот, информираат од партијата, ќе се одржи во Археолошкиот музеј.