среда, 26 април 2017  |  Вести денес: 7

Митинг на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Струга

„Струга издржа. Стружани останаа. Македонија ќе издржи со вас претседателе Груевски“

miting

Последни вести

Со почеток од 20 часот, ВМРО-ДПМНЕ и владејачката коалиција „За подобра Македонија“ ќе одржат митинг во Струга.

Стружани веќе се подготвуваат за големиот собир и порачуваат:

„Струга издржа. Стружани останаа. Македонија ќе издржи со вас претседателе Груевски“

struga-1

struga03

struga-4

struga-5

struga-6

struga-7

struga-8

Најчитани вести