недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 9

ВО ЖИВО: Панел дискусија на ВМРО-ДПМНЕ низ призмата на нови работни места, економија, инвестиции, вработувања, земјоделие, инфраструктура (14:00)

Владејачката ВМРО-ДПМНЕ најави викенд на отчетност, реални проекти и дела.

панел

Поврзани вести

Следниве три дена ќе има партиски настани, собири и трибини на кои ќе се дискутираат нашите проекти, постигнувања, но и генерални политики.

-Денес во 14:00 часот, во Македонска Опера и Балет (МОБ), голема сала, ќе се одржи Панел дискусија – 160.000 нови работни места, (низ призмата на нови работни места, економија, инвестиции, вработувања, земјоделие, инфраструктура), најавуваат од партијата.

Најчитани вести