Македонија

ВО ЖИВО: Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ

ВО ЖИВО: Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ

Во 14:15 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, во Палата др. Христо Татарчев (Плоштад ВМРО бр. 1), ќе се одржат две последователни прес конференции, најавија од партијата.