Македонија

Во знак на благодарност – знамиња за полицијата

Во знак на благодарност – знамиња за полицијата

Граѓаните во знак на благодарност и поддршка денеска даваа македонски знамиња на полицијата.

105000274 0625 01.MOV.Still

Големиот број граѓани, стари и млади и од сите националности, кои денеска се собираа на плоштадите во 23 градови во Македонија, и` изразија поддршка и почит на македонската полиција.

95000000274 0626 01.MOV.Sti

Искажаа и благодарност за несебичното залагање од страна на безбедносните сили.

6500274 0626 01.MOV.Still00