петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 36

„Водовод“ и Град Скопје го подобруваат квалитетот на животот во Карпош

10561688_514561211980157_1982502994653817088_n

Последни вести

ЈП Водовод и канализација – Скопје, заедно со останатите јавни претпријатија на Град Скопје и Градоначалникот на Град Скопје, г.Коце Трајановски учествуваше во редовна заедничка акција, со цел подобрување на квалитетот на живот на граѓаните на Општина Карпош.

ЈП Водовод и канализација-Скопје свој придонес во акцијата даде во насока на вршење на санација на прекопи и дефекти, чистење на шахти и сливници и други редовни активности.

10297557_514561331980145_7411018046494322974_n

ЈП Водовод и канализација-Скопје апелира до граѓаните да дадат свој придонес во насока на заштита на системот на канализацијата и ги замолува граѓаните да не фрлаат отпад во истите.

Најчитани вести