петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Вонредна седница на Советот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот

turistmkd

Последни вести

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија поради промената во состојбите кои влијаат на туризмот и откажување на резервациите во текот на последните неколку дена од повеќе странски партнери, ќе биде свикана вонредна седница на Советот на АППТРМ.

По одржаната седница на прес конференција ќе бидат презентирани мерките и активностите за надминување на актуелната ситуација која значително влијае и на туризмот.

Најчитани вести