четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Вонредна седница на Советот на општина Центар

На седницата советниците ќе се произнесат и по Предлог одлуката за доделување парична помош за настраданите граѓани од поплавите во Град Скопје.

centar

Поврзани вести

Советот на Општина Центар денеска ќе одржи вонредна седница на која ќе биде разгледана Предлог одлука за прераспределба на средства во Буџетот на општината за 2016 година.

На седницата советниците ќе се произнесат и по Предлог одлуката за доделување парична помош за настраданите граѓани од поплавите во Град Скопје.

Најчитани вести