петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Вонредна состојба во Берлин, никој не смее да влезе и излезе од градот

Причината за мерките преземени од полицијата на плоштадот Александарплац, кој е евакуиран е претходно добиена најава за поставена бомба во близина на владини институции.

Вонредна состојба во Берлин, никој не смее да влезе и излезе од градот

Вонредна состојба во Берлин, никој не смее да влезе и излезе од градот

Последни вести

Една од најфрекфентните локации во главниот град на Германија вечерва е блокиран од полицијата откако претходно сите граѓани и туристи се евакуирани.

Според локалните медиуми причината за мерките преземени од полицијата на плоштадот Александарплац, кој е евакуиран е претходно добиена најава за поставена бомба во близина на владини институции.

berlinn

Најчитани вести