Македонија,Крими хроника

Вооружен грабеж на бензинска пумпа во Скопје

Вооружен грабеж на бензинска пумпа во Скопје

Ограбена бензинската пумпа „Арена Петрол“ на улицата „Македонско Косовска Бригада“ во Скопје.

Две маскирани лица, од кои едниот вооружен со пиштол дошле на бензинската пумпа и извршиле разбојништво над двајца вработени одземајќи околу 75.000 денари.