Македонија,Крими хроника

Вооружен грабеж на бензинска пумпа во Скопје

Вооружен грабеж на бензинска пумпа во Скопје

Непознато маскирано лице, вчера на бензинската пумпа „Макпетрол“ на ул ица Македонско Косовска Бригада во Скопје, одзело 10.000 денари од вработениот во пумпата заканувајќи му се со пиштол.

Од полицијата јавуваат дека се превземаат мерки за откривање на сторителот.