Балкан

Воз прегази малолетничка во Хрватска

Воз прегази малолетничка во Хрватска

Голема трагедија се случила изутринава кога воз прегази седумнаесетгодина девоја во близина на Осјек.

До несреќата дошло кога девојчето движејќи се по пругата, со слушалки на ушите, не забележело дека доаѓа возот, по што била прегазена.