Македонија,Крими хроника

Воз прегази момче од Гостивар

Воз прегази момче од Гостивар

Воз прегази дваесет и седумгодишно момче од Гостивар на железничкиот премин во близина на фабриката Жито Шар.

Полицијата и обвинителството започнаа истрага за да се утврди кои се причините за несреќата.

Возот се движел од Гостивар кон Тетово.